Home
Nalazite se ovdje:Home » Ozalj » Mlađe juniorke osvojile dvije brončane medalje u tandemu

Mlađe juniorke osvojile dvije brončane medalje u tandemu

Naša sugrađanka, Valentina Pavlaković, osvojila je još jednu medalju na Svjetskom prvenstvu za mlađe juniore u mađarskom gradu Zalaegerszegu, ovaj put je to bronačna medalja u disciplini tandem, koji je igrala s Mirnom Bosak s kojom je u ovoj disciplini državna prvakinja Osim njih dvije Hrvatska je imala još jedan ženski tandem, u sastavu Klara Sedlar i Helena Bolić.

Tandem Pavlaković i Bosak pobijedio je u prvom krugu Francusku, u drugom Poljsku, u trećem Rumunjsku, a u četvrtom su ih pobijedile Slovakinje, tako da su osvojile treće mjesto i brončanu medalju. Drugi tandem, Bolić i Sedlar, bio je slobodan prvi krug, u drugom krugu su pobijedile Češku, u trećem drugi tandem Češke, u četvrtom su ih pobijedile Njemice, tako da su i one osvojile treće mjesto i brončanu medalju. Prvo mjesto u ženskom tandemu pripalo je Slovačkoj, a drugo Njemačkoj.

Mlađi juniori su, također, imali dva tandema, prvi u sastavu Adrian Belar i Tibor Nemet, a drugi Matija Cindrić (kuglač KK Klek iz Ogulina) i Gajić-Bukljaš Matija. Nažalost oba tandema su ispala već u prvom krugu, tako da su ostali bez odličja. Kod mladića su zlato osvojili Poljaci, srebro Austrijanci, a broncu Slovačka i Njemačka.

Kratak rezime:

– prvi dan su mlađe juniorke osvojile ekipno prvo mjesto i postavile novi ekipni svjetski rekord za mlađe juniorke srušivši 2410 čunjeva

– drugi dan su se mlađi juniori plasirali ekipno na treće mjesto

– treći dan su mlađe juniorke osvojile dvije bronačane medalje u disciplini tandem.

U utorak, 14. svibnja, na rasporedu su muški i ženski sprint i mix tandemi.

Izvor: www.ozalj.hr

Ostavi komentar

Morate biti logirani da bi komentirali.

© 2014 Ozalj.info neslužbene stranice pokreće Wordpress open source | Free Hosted & deweloped by. ZoNet

Scroll to top